CiNii Booksを検索します。
NDLサーチを検索します。
本学の蔵書を検索した結果です。電子媒体は詳細画面から外部へリンクする事が可能です。
検索キーワード:(著者名に左の語を含む: #Matz Samuel A.)
該当件数:7件
Technology of the materials of baking / by Samuel A. Matz
Essex : Elsevier Science , 1989
図書
スナックフーズ / S.A. マッツ著 ; 菊池一徳訳
東京 : 光琳 , 1980.12
Bakery technology and engineering / [by] Samuel A. Matz
2nd ed. - Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , 1972
Water in foods / by Samuel A. Matz
Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , 1965
Bakery technology and engineering / prepared by a group of specialists and edited by Samuel A. Matz
Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , 1960
The chemistry and technology of cereals as food and feed / prepared by a group of specialists and edited by Samuel A. Matz
Westport, Conn. : AVI Publishing , 1959
Food texture / Samuel A. Matz
Westport, Conn. : AVI Pub. Co., 1962. - (Avi books on food processing)